5. juuni 2013

Kinobuss kutsub mitte-eestlastest noori põnevalt eesti keelt õppima

Kinobuss kutsub Eestis elavaid mitte-eestlastest Euroopa kolmandate riikide kodanikest (EKRK) noori ja määratlemata kodakondsusega mitte-eestlastest noori põnevalt eesti keelt õppima.
Juulis toimuvad Saaremaa imekauni looduse keskel kaks noortelaagrit (nooremale ja vanemale vanuseastmele), kus eesti keelt õpitakse ühise filmitegemise kaudu. Seal on võimalus täiendada oma keeleoskust kõige kaasaegsemal moel – kaamera ja arvutiga ise filme tehes ning Eesti filme vaadates ja analüüsides.

Lisaks eesti keelele õpitakse laagris muidki kasulikke asju: Eesti kultuuri laiemalt, meeskonnatööd ning kaasaegseid tehnoloogiad, millest on kasu igal elualal. Tutvutakse Muhu ja Saaremaa noortega ning õpitakse tundma Eesti saarte imelist loodust.

Laagris tegeleb noortega neli meeskonnaliiget: laagri juht, filmiõpetaja, noorsootöötaja ja eesti keele õpetaja.
I vahetus: 01.-07. juuli 2013 – 7.-9. klasside noored – 27 noort.
II vahetus: 08.-14. juuli 2013 – 10.-12. klasside noored – 28 noort.
Koht: Kallemäe kool, Valjala vald, Saaremaa.
Laagris osalemiseks palume saata sooviavaldus aadressile kaisa@kinobuss.ee koos osaleja nime, vanuse, kooli, klassi, telefoni, emaili, passi koopia, vastutava lapsevanema või hooldaja nime, telefoni ja e-mailiga.
Tingimused
Osaleda saavad ainult Eestis elavad mitte-eestlastest Euroopa kolmandate riikide kodanikest (EKRK) noored ja määratlemata kodakondsusega noored. Osalejad peavad minema 2013. aastal 7.-12. klassi ning nende vanus peab olema 10-19 aastat.

Osalejad peavad oskama eesti keelt vähemalt algtasemel. Eelnev filmitegemise kogemus pole oluline.
Registreerimise tähtaeg 21. juuni! NB - Kohtade arv on piiratud!

Rohkem infot (eesti keeles): Kaisa Masso (kaisa@kinobuss.ee / tel 52 489 61).
Projekti toetavad Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, kultuuriministeerium ning Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar