19. veebr 2013

Spontaanse kõne võistlus


TÜ Narva kolledž kutsub gümnasiste osalema spontaanse kõne võistlusel!
15. märtsil kell 12.00 toimub TÜ Narva kolledžis traditsiooniline emakeelepäevale pühendatud spontaanse kõne võistlus. Oma oskusi võivad proovile panna kõik Ida-Virumaa koolide 10.-12. klasside õpilased.
 VÕISTLUSE REGLEMENT:
Osalejad ja registreerumine: Ida-Virumaa koolide 10.-12. klasside õpilased. Osalejate piirarv igast koolist ei ole piiratud. Võistlus toimub kahes kategoorias: kõne eesti keeles ja kõne inglise keeles. Iga osaleja registreerub ennast sobivasse kategooriasse (soovi korral võib ka mõlemas kategoorias esineda) vähemalt nädal enne võistlust. Osalejate esinemisjärjekord selgub liisuheitmisega võistluse alguses.
Teemad valitakse suvalises järjekorras kohapeal, kõik teemad on nii või teisiti seotud keele ja kultuuriga. Kõne ettevalmistusaeg puudub, kõne pikkus on maksimaalselt kolm minutit. Õpilased esinevad kordamööda: kõne eesti keeles seejärel kõne inglise keeles jne.
Hindamisega erinevate kriteeriumite järgi tegeleb žürii, mille koosseisus on pädevad kultuuri- ja haridustegelased. Võistluse lõpus igast kategooriast valitakse kolm võitjat ning kõnevõistluse osalejate lemmiku.
Võitjad saavad auhindu ja diplomeid. Samuti võetakse Narva kolledžisse vastu lihtsustatud korras vastuvõtutingimusi arvestamata üliõpilaskandidaat, kes on tulnud 12. klassi õpilasena TÜ Narva kolledži olümpiaadil/kõnevõistlusel (eesti keel võõrkeelena, inglise keel) 3 parima hulka.
Spontaanse kõne võistluse korraldajad on Narva kolledži eesti keele ja võõrkeelte lektoraat ning Eesti Kodu Narvas emakeelepäeva raames.
 INFO JA REGISTREERUMINE:
Anna Markova
Eesti Kodu Narvas juhataja | Tartu Ülikooli Narva Kolledž
E-mail: anna.markova@ut.ee | tel.: +372 740 1912
Raekoja plats 2, Narva 20307, ESTONIA | www.narva.ut.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar